Afric An Expedition into the Heart of the World THE RHYTHMS OF

Slide Ga je actief mee op jouw eigen online Expeditie via
The Creator in You?
Wat is The Creator in You?

The Creator in You is een 8-weekse online ontwikkelingsreis voor open-minded mensen die toe zijn aan een versnelling in hun persoonlijke innerlijke groei en samen met gelijkgestemden willen bijdragen aan de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Zo opgezet dat online leren een beleving is: levendig, intuïtief, uit het leven gegrepen, inspirerend, transformationeel, intercultureel, ritmisch en kleurrijk!

Mwintombo and Kay
Waarom The Creator in You?

Het leven werkt anders dan je hoofd denkt. Voorbij de mentale intelligentie van je hoofd is een reconnectie mogelijk met alles wat jij van nature al bent. De toegangspoort is in je hart. Als die poort in jou open gaat… begint het leven pas echt! Dan kom je op plekken die je nooit had kunnen bedenken.

In jou is een ongekende wijsheid en kracht aanwezig. Waarom zou je dat niet willen aanboren? Nu is je kans om al je innerlijke vermogens optimaal in te leren zetten. In de realisatie van de dromen in je hart. In de creatie van een mooiere wereld voor iedereen. Ben jij klaar voor een reconnectie met het volledige potentieel in jou? 

Wat je kunt verwachten
Jouw levensvragen als uitgangspunt

De Expeditie is opgezet om jou te ondersteunen het optimale te halen uit je persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Zodat je vanuit een stevig fundament en met zelfbewustzijn de levens- en loopbaankeuzes kunt maken die echt bij jou passen.

Gefaciliteerd door ervaren Creators 4 Humanity 

Deze reisgidsen geven je richting in de ontdekkingsreis die het leven is. Binnen deze richtingaanwijzers gaat het erom dat jij continu zelf de stappen zet in het vormgeven van jouw leven, ondernemerschap en leiderschap in dit nieuwe decennium.

Een co-creatieve experience

Via jouw ervaringen en input tijdens The Creator in You geef jij Sandra, Carole en de Creators 4 Humanity in Ghana, mede richting in hun co-creatieproces. Sámen zijn we Creators 4 Humanity.

In The Rhythms of Africa

Deze oorspronkelijke en krachtige levenswijze klopt met de tijd waarin we leven. Met wat er nodig is voor succes en prestatie in het nieuwe decennium, en de toekomst.

Wat je leert

Afhankelijk van waar jij nu bent in het leven en hoe ver je wilt reizen, kun je met een steeds diepere laag van jezelf connectie maken. Hoe dieper je gaat, hoe vloeiender jouw levensenergie de wereld in kan stromen. Hoe krachtiger jouw unieke bijdrage aan een mooiere wereld voor iedereen. Dat noemt Carole: Succesvol zijn met innerlijke creatiekracht.

Een Creator 4 Humanity zijn, betekent dat je toegewijd bent aan je innerlijke werk als mens. Het is de basis voor alles dat je doet. Die toewijding herken je wellicht als iets wat je van nature al hebt.

Je bent bijvoorbeeld nieuwsgierig naar alles waardoor je jezelf kunt ontwikkelen. Soms is het een diep verlangen in jezelf dat je niet goed herkent of kunt plaatsen. Het is een stille roep van de stem van je innerlijke wezen om te schijnen in jouw licht. Feller dan je naar buiten gerichte zelf dat ooit kan.

IMG_2770

In de open en veilige omgeving die we creëren, verken jij als Creator op steeds diepgaander niveau en met hoger bewustzijn:

…jouw unieke levens- en ondernemersreis als ontdekkingsreis

…wat de bij jou passende levenswijze is, uitgaande van optimale balans en levensenergie

succesvol zijn met innerlijke creatiekracht, zoals het voor jou werkt.

The Creator in You heeft Self-Mastery als bestemming, wat betekent dat jij jezelf als mens volledig ontdekt en optimaal leert te managen. Deze online ontwikkelingsreis bestaat uit een verkennend en een verdiepend gedeelte.

Verkenning
 • Maak actief kennis met ons perspectief op leven, mens zijn, ondernemen en ondernemerschap. Op basis hiervan vorm je je eigen levensinstelling.
 • Ontdek de belangrijkste principes van The Rhythms of Africa en leer toepassen wat voor jou als kloppend voelt.
 • Ontsluit en activeer je innerlijke creatiekracht. Zet de eerste stappen in jouw unieke levens- en of ondernemersreis.
Verdieping
 • Ontdek wat je wilt veranderen om als mens je unieke passie, authentieke talent en creatieve genius optimaal tot uiting te laten komen.
 • Maak connectie met de droom in je hart. En met de vele vermogens die in jou aanwezig zijn naast de mentale intelligentie van jouw ‘Westerse mind’. Zoals je energie, intuïtie, hart, emotie en gevoel.
 • Leer hoe je al deze vermogens optimaal kunt inzetten ten dienste van de realisatie van de droom in jouw hart en de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.
Hoe je leert

The Creator in You start op 1 februari 2021. De voertaal is Engels. Op verzoek is hulp bij vertaling in het Nederlands mogelijk. De tijdsinvestering per week is afhankelijk van je eigen inzet. In principe werk je in eigen tijd en tempo. Daarnaast is er doorlopend de mogelijkheid tot connectie met mede Creators in de online community. Om het optimale uit je ontwikkelingsreis te halen adviseren we je om minimaal 2 uur per week actief in contact zijn met de Creator in jezelf.

Wekelijks ontvang je lesmateriaal in de vorm van video’s, PDF’s of audio berichten.

Doorlopend is er mogelijkheid tot connectie en co-creatie in de online community.

Wekelijkse online Q&A met Carole en de Ghanese Creators 4 Humanity (ca. 1,5 uur).

Mogelijkheid tot verdiepende online 1-op-1 transformatiecoaching met Carole.

Wie we zoeken

The Creator in You is een perfect leerplatform voor jou, als je …

 • … toe bent aan een volgend niveau in je persoonlijke of bewustzijnsontwikkeling
 • … antwoorden zoekt op diepgaande levensvragen, bijvoorbeeld: ‘Waarom ben ik hier op aarde?’
 • … wilt leren hoe een vitaal en vervuld leven vanuit je hart vorm te geven
 • … ideeën hebt voor de creatie van een mooiere wereld of geïnspireerd wilt worden
 • … je aangetrokken voelt tot de oerkracht van Afrika
Wat je bijdraagt en ontvangt

Het uitgangspunt van Creators 4 Humanity is dat we van meerwaarde zijn voor iedere deelnemer en meer waarde toevoegen voor nog veel meer mensen. Dit is hoe we dat onder andere doen:

Creator in Ghana

Elke Creator in Nederland maakt het mede mogelijk om ook de deelname van een Creator in Noord-Ghana te sponsoren.

Get one | Share two

Elke Creator in Nederland draagt bij aan de realisatie van de droom Get One – Share Two, 1000 Engelstalige exemplaren van het boek Dit is mijn ware Afrika worden gedeeld met talenten in Ghana.

Deze bijzondere editie van The Creator in You is alleen tot en met 20 januari 2021 te boeken voor de eenmalige pioniersprijs van € 249. Voor dit bedrag ontvang je:

 • … Het inleidende boek Dit is mijn ware Afrika t.w.v. € 22,95
 • … Het audio–album The Rhythms of Africa t.w.v. € 10
 • … De mogelijkheid van één 1-op-1 online sessie met Carole voor, tijdens of na de Expeditie t.w.v. € 75
 • … 6 maanden lang connectie via de community. Dat betekent ook na de 8 weken blijvende inspiratie en begeleiding in je vraagstukken
Van onschatbare waarde

Je ontvangt toegang tot dat wat onbetaalbaar is:

 • Het potentieel dat in jou verborgen is
 • Herkenning in wie je écht bent
 • Aanmoediging de stem van je hart te volgen

Aan deze unieke online Expeditie kunnen maximaal 12 Nederlandse Creators deelnemen. Start 2021 met nieuwe energie en gun jezelf deze bijzondere ervaring. Maak je deelname aan The Creator in You vandaag nog mogelijk.

Slide Ben je klaar om The Creator in You te ontdekken, te activeren en te ontwikkelen? En tegelijkertijd ook een ander die kans te geven? Creator DE EERSTE STAP NAAR THE CREATOR IN YOU! Zet dan nu de eerste stap door je aan te melden via deze button!