Afric An Expedition into the Heart of the World THE RHYTHMS OF

Slide In de ontdekkingsreis dieper en dieper het ware Afrika in, gaat niets zoals gepland en gebeurt alles zoals bestemd.
Highlights Expeditie

Carole neemt ons mee naar waar zij het liefste is: haar “home ground” in het Noorden van Ghana. Op de plek waar haar connectie met de oorspronkelijke energie – The Rhythms of Africa – het krachtigste is.

Samen bewegen we door de noordelijke regio, laten we ons raken door de energie, oerkracht en kleurrijkheid van Afrika en maken we kennis met de wijsheid van de Ghanese bevolking.

In de voorbereidende gesprekken tussen Sandra, Carole en de Creators 4 Humanity in Ghana, ontstonden vier highlights die samen de Expeditie vormen.

Slide 4. Creators 4 Humanity | De kracht van connectie en co-creatie 1. Documentaire | The Rhythms of Africa 2. Online ontwikkelingsreis | The Creator in You 3. Creators 4 Humanity | Individuele portretten
1. Documentaire | The Rhythms of Africa

De Expeditie in The Rhythms of Africa geeft je de bijzondere mogelijkheid om het creatieproces richting een film te volgen en mee te beleven.

De droom? Een documentaire die recht je hart binnenkomt. Een beleving die je aanzet om ook jouw potentie in te zetten in de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Om dat te realiseren volgt Sandra Carole in haar dagelijkse bewegingen. Ze gaan in gesprek over de lessen die Noord-Ghana ons kan leren. Carole heeft het vermogen om in heldere bewoordingen de diepgang van deze lessen, de wijsheid van de Ghanesen en de schoonheid van het Afrikaanse continent te delen.

Screenshot Sandra
2. Online ontwikkelingsreis | The Creator in You
IMG_9869

Carole en de Creators 4 Humanity zijn de reisgidsen in de online Expeditie – The Creator in You. Door hun activiteiten en ervaringen in beeld te brengen, wordt lesmateriaal gecreëerd dat concreet en tastbaar is. In deze ontwikkelingsreis staan de oerkracht en de kleurrijkheid van Afrika centraal. Zo wordt online leren een inspirerende en verrijkende beleving in het werkelijke leven.

Meer informatie over jouw eigen Expeditie met The Creator in You vind je hier.

3. Creators 4 Humanity | Individuele portretten

De Creators 4 Humanity zijn de jonge leiders van transformatie in Noord-Ghana die Carole de afgelopen 10 jaar begeleidde in het vergroten van hun innerlijke creatiekracht. Ze zijn succesvol in het leven van hun individuele droom. Ze zijn rolmodellen en een bron van inspiratie voor de lokale jeugd en dragen bij aan de creatie van een mooiere wereld voor iedereen.

Individuele portretten
Hun levens en innerlijke kracht worden in beeld gebracht in een serie portretten. Een serie die via diepgaande interviews vragen beantwoordt als: Welke uitdagingen komen zij tegen? Hoe blijven zij bij zichzelf? Hoe dragen zij bij aan een mooiere wereld voor iedereen?

mustapha 2
4. Creators 4 Humanity | De kracht van connectie en co-creatie
IMG_20190311_072545

Tijdens de Expeditie werken Sandra en Carole in connectie met de kracht van de lokale Creators 4 Humanity. Ze wisselen talenten en vaardigheden uit om tot optimale output te komen en elkaar te bekrachtigen. De gedeelde ervaringen dragen bij aan het verder verspreiden van kennis, wijsheid en inspirerend materiaal.

Slide Creator Sponsor Sponsor een Creator in Ghana Start je eigen ontwikkelingsreis Blijf via e-mail op de hoogte